Standard robotapplikationer InCite Robotics

Automatiser det nemmeste først – det vi kalder de ”lavthængende frugter” – fravælg de dyreste 20% af jeres produktion og start med standard robotapplikationer. Det er billigere, sikrere og giver hurtigt synlige resultater på bundlinjen.

Sammen med jer, udvælger vi de bedste og gennemprøvede produkter på markedet, for derefter at sammensætte dem til en stabil standard løsning, der passer præcis til jeres opgave og sikrer, højere oppetid, bedre kvalitet og en nemmere hverdag.

InCite Robotics One-stop-shop

Når I ønsker at automatisere jeres produktion, skal I gøre det nemt og ligetil ved at bruge en totalleverandør til at udvælge og sammensætte jeres valg af komponenter. Vi har derfor samlet en række kvalitetsprodukter, hvor vi ønsker at være “one-stop-shop” til jeres produktionslinjer. Hos os kan I købe hele paletten af kvalitetsprodukter og komponenter til den rette løsning. Det kan f.eks være robotter, robotværktøjer, fundamenter, interfacesoftware, dataopsamling, sikkerhedsudstyr og meget mere. Udover dette tilbyder vi selvfølgelig også den bedste rådgivning og viden i brug af de valgte produkter og komponenter.

Vi har viden fra mange års erfaring, så vi kan guide dig til den rigtige løsning

InCite Robotics og vores samarbespartnere har arbejdet i robot- og automationsbranchen i mange år. Vi kender og arbejder med de nyeste teknologier hver dag og ved hvor man fejler i processen og hvad man ikke skal gøre.

Brug InCite Robotics store erfaring og kom sikkert og hurtigt til målstregen.

 

– NEM OG LIGETIL AUTOMATION –

Hvem er vi?

Hos InCite Robotics leverer vi løsninger med standard robotapplikationer.

Vi hjælper virksomheder med at sætte fokus på forbedringer og effektivitet i deres produktionsapparat, både kvalitets- og produktionsmæssig og forøge indtjeningen med direkte effekt på bundlinjen.

Hos InCite Robotics er vi behjælpelige i hele processen og deltager fra innovativt ideoplæg og projektledelse, til sikker indkøring, integration og færdig levering af de valgte løsninger hos jer.

Gennemførelse af projekterne er af meget høj kvalitet og bygges af kendte og gennemprøvede standardprodukter.
Vi fokuserer på sammensætning af valgte løsninger med gennemtestede standardprodukter. Projekterne udføres i tæt samarbejde med jer, hvor der successivt og effektivt opnås fordele for virksomhederne.

Erfaringsmæssigt gennemfører vi typisk et projekt på mellem 1 til 4 måneder. En del af vores for analyse giver jer også et svar på ”Return Of Investment” (ROI) – altså jeres investering.

InCite Robotics medarbejdere og samarbejdspartnere har oparbejdet betydelig erfaring og kompetencer fra robot- og procesindustrien. Det skal komme kunderne til gode, så vi glæder os derfor til at videregive denne viden og erfaring til jeres virksomhed.

Formål

At bidrage til forbedring og optimering af virksomhedernes processer ved anvendelse af automation

Mission

At give vores kunder den bedste rådgivning og produkter til løsninger indenfor automation af deres processer.

Vision

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner og leverandør til at forbedre processer ved anvendelsen af automation i Danmark / Europa

Værdier

Vores værdier er Innovative, ordentlighed, troværdighed, åbenhed og synlighed.

 

– Nem og ligetil automation –

Michael Hye Nielsen (CEO)

Michael Hye Nielsen

CEO

+ 45 24 40 80 94

mhn@inciterobotics.com

Jeg er uddannet ingeniør og har over 30 års erfaring i automationsindustrien, med optimering og effektivisering af processer.  

Jeg har hele min karriere været beskæftiget med produktions optimering, automatisering, konsulentvirksomhed og teknisk problemløsning. De første mange år opbyggede jeg produktionslinjer på forskellige fabrikker rundt om i verden.  

Jeg har været en del af robotmiljøet siden den spæde start og har derfor stor indsigt og erfaring i den meget spændende branche. 

Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig med at strømline din virksomhed så den er klar til fremtiden. 

 

Erik Ølgaard

Erik Ølgaard Nielsen

COO

+ 45 52 17 80 94

eni@inciterobotics.com

Jeg er uddannet civilingeniør og har mere end 25 års international erfaring fra virksomhederne FLSmidth og Rockwool International, hvor jeg har opnået en bred viden inden for ingeniørverdenen.

Mine fokusområder er ledelse, forretningsdrift, projektstyring og kompleks salg. I Rockwool arbejdede jeg som afdelingsleder for det procestekniske område, hvor jeg var ansvarlig for automatiseringen af alle Rockwools 48 produktionsenheder.

Jeg har været Vice President i FLSmidth for alle de store internationale cementprojekter med en projektportofolie på +14 mia. DKK.

Jeg ser frem til at hjælpe din virksomhed med konsulentopgaver, automatisering løsninger og projektstyring efter vores velafprøvede projektmodel.

Jonathan

Jonathan Steen

Robotingeniør

+ 45 27 64 48 80

jst@inciterobotics.com

Jeg er uddannet civilingeniør i robotteknologi og har i forbindelse med min uddannelse og arbejde en masse erfaring med forskellige robotter, bl.a. industri-, mobile- og kollaborative robotter.

Under min uddannelse fik jeg en stor interesse for computer vision og kunstig intelligens, hvilket jeg stadig synes er enormt spændende at arbejde med.

I mit daglige arbejde har jeg hænderne i rigtig mange projekter lige fra udvikling af nye standard robotapplikationer til implementering af automatiseringsløsninger hos kunder.

Jeg ser frem til at kunne bruge min viden og erfaring til at skabe de rette løsninger inden for automation, robotter og kunstig intelligens for netop din virksomhed.

Christian Henriksen

Digital Projektleder

+ 45 22 55 79 78

che@inciterobotics.com

Jeg er Multimediedesign-studerende og netop i gang med 3. semester. Derudover er jeg tidligere uddannet Data- og Kommunikation IT-Supporter og har undervejs og efterfølgende arbejdet i kommunikationsbranchen.

Jeg brænder for at skabe digitale løsninger og designs hvorfor jeg påbegyndte min uddannelse som Multimediedesigner på UCL i Odense. Undervejs i min uddannelse og tidligere arbejde har jeg opnået bred viden om webudvikling, digital konceptudvikling og kommmunikation.

Hos InCite Robotics udvikler og supporterer jeg vores websites, webshops og sociale mediekanaler.

Marta

Marta Owsiak-Damkjær

Projektleder

+ 45 27 64 48 80

mod@inciterobotics.com

Jeg har en professionsbachelor i innovation og entreprenørskab hvor jeg under uddannelsen fik stor interesse for foretningsmodeller, idegenering og projektledelse.

Jeg brænder for at arbejde med projekter, skabe overblik over det grundlæggende adfærd og tilknytte stærke og svage sider. Hos InCite Robotics får jeg nemlig muligheden for at arbejde med projektledelse og styre et projekt i mål, hvilket jeg ser meget frem til.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med de bedste producenter af standard automationsløsninger.

– Nem og ligetil automation –

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

Du kan enten benytte vores kontaktformular eller vores email: info@inciterobotics.com.