https://inciterobotics.com/wp-content/uploads/2022/04/Incite-til-landingpage-.mp4https://inciterobotics.com/wp-content/uploads/2022/04/Incite-til-landingpage-.mp4#t=10,90

Standard automation løsninger

Vi sælger standardiserede automationsløsninger, sammensat af
gennemtestede kvalitetsprodukter. Så ved du, at det du køber virker.

Hvem er vi

Hos InCite Robotics leverer vi løsninger med standard robotapplikationer.

Vi er en rådgivningsvirksomhed der hjælper virksomheder med at sætte fokus på forbedringer og effektivitet i deres produktionsapparat, både kvalitets- og produktionsmæssig og forøge indtjeningen med direkte effekt på bundlinjen.

Når du samarbejder med InCite Robotics, er vi behjælpelige i hele processen og deltager fra innovativt ideoplæg og projektledelse, til sikker indkøring, integration og færdig levering af de valgte løsninger hos jer.

Gennemførelse af projekterne er af meget høj kvalitet og bygges af kendte og gennemprøvede standardprodukter. Vi fokuserer på sammensætning af valgte løsninger med gennemtestede standardprodukter, hvor vi ikke skal ud og opfinde noget nyt hver eneste gang. Projekterne udføres i tæt samarbejde med jer, hvor der successivt og effektivt opnås fordele for virksomhederne, fremfor meget lange projektforløb.

Erfaringsmæssigt gennemfører vi et typisk projekt på mellem 1 til 4 måneder. En del af vores foranalyse giver jer også et svar på ”Return Of Investment” (ROI) – altså jeres investering. Også her har vi erfaring fra andre samarbejdspartnere og projekter – vi ved hvad vi taler om med en tilbagebetalingstider fra 0,5 til 3 år.

InCite Robotics medarbejdere og samarbejdspartnere har oparbejdet betydelig erfaring og kompetencer fra robot- og procesindustrien. Det skal komme kunderne til gode, så vi glæder os derfor til at videregive denne viden og erfaring til jeres virksomhed.

-Nem og ligetil automation-

Formål

At bidrage til forbedring og optimering af virksomhedernes processer ved anvendelse af automation

Mission

At give vores kunder den bedste rådgivning og produkter til løsninger indenfor automation af deres processer.

Vision

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner og leverandør til at forbedre processer ved anvendelsen af automation i Danmark / Europa

Værdier

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner og leverandør til at forbedre processer ved anvendelsen af automation i Danmark / Europa

fordele

over 20 års erfaring

InCite Robotics har over 20 års erfaring med robotteknologi og automationsprocesser. Vi kan derfor gennemføre et projekt på typisk 1-4 måneder.

hurtig roi

 Ud fra vores mange års erfaring fra tidligere projekter ved vi at din return of investment vil være mellem 0,5 til 3 år. 

effektivt netværk

Vores netværk af samarbejdspartnere giver os muligheden for at få adgang til det seneste gear inden for robotteknologi. På den måde vil vores løsninger altid være enormt konkurrencedygtige.

Din samarbejdspartner

Når du samarbejder med InCite Robotics, er vi behjælpelige i hele processen; fra innovativt ideoplæg og projektledelse, til sikker indkøring, integration og færdig levering af de valgte løsninger hos jer.

Vækster din virksomhed

Automatiser det nemmeste først – det vi kalder de ”lavthængende frugter” – fravælg de dyreste 20% af jeres produktion og start med standard robotapplikationer. Det er billigere, sikrere og giver hurtigt synlige resultater på bundlinjen.

høj kvalitet – tjek

Sammen med jer, udvælger vi de bedste og gennemprøvede produkter på markedet, for derefter at sammensætte dem til en stabil standard løsning, der passer præcis til jeres opgave og sikrer, højere oppetid, bedre kvalitet og en nemmere hverdag.


Kontakt os

InCite Robotics og vores samarbejdsspartnere har arbejdet i robot- og automationsbranchen i mange år. Vi kender og arbejder med de nyeste teknologier hver dag og ved hvor man fejler i processen og hvad man ikke skal gøre.
Brug InCite Robotics store erfaring og kom sikkert og hurtigt til målstregen.

Vi har viden fra mange års erfaring,
så vi kan finde den rigtige løsning til dig

udforsk vores seneste løsninger

Vi udvikler også vores egne standardløsninger, se et udpluk her

Palletering – PTZ-one


Svejsning – WDM-One


Lagerautomation – iStore


med en automationsløsning fra os får du…

0
%
min. øget omsætning
0
%
Pålidelig samarbejdspartner
0.5
år
Hurtig Return of investment (ROI) på mellem 0.5-3 år

..Det kalder vi nem og lige til automation

Mød os

Michael Hye Nielsen

CEO & Founder

+ 45 24 40 80 94

mhn@inciterobotics.com

Jeg er uddannet ingeniør og har over 30 års erfaring i automationsindustrien, med optimering og effektivisering af processer. Jeg har været en del af robotmiljøet siden den spæde start og har derfor stor indsigt og erfaring i den meget spændende branche. 

Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig med at strømline din virksomhed så den er klar til fremtiden. 

Erik Ølgaard

COO

+ 45 52 17 80 94

eni@inciterobotics.com

Jeg er uddannet civilingeniør og har mere end 25 års international erfaring fra virksomhederne FLSmidth og Rockwool International, hvor jeg har opnået en bred viden inden for ingeniørverdenen.

Jeg ser frem til at hjælpe din virksomhed med konsulentopgaver, automatisering løsninger og projektstyring efter vores velafprøvede projektmodel.

Jonathan steen

Civil Ingeniør i robotteknologi

+ 45 27 64 48 80

jst@inciterobotics.com

Jeg er uddannet civilingeniør i robotteknologi og har i forbindelse med min uddannelse og arbejde en masse erfaring med forskellige robotter, bl.a. industri-, mobile- og kollaborative robotter.

Jeg ser frem til at kunne bruge min viden og erfaring til at skabe de rette løsninger inden for automation, robotter og kunstig intelligens for netop din virksomhed.

Christian Henriksen

Digital Projektleder

+ 45 22 55 79 78

che@inciterobotics.com

Jeg er uddannet multimediedesign-studerende og Derudover er jeg tidligere uddannet Data- og Kommunikation IT-Supporter og har undervejs og efterfølgende arbejdet i kommunikationsbranchen.

Hos InCite Robotics udvikler og supporterer jeg vores websites, webshops og sociale mediekanaler.

Marta Owsiak-Damkjær

Business Controller

+ 45 27 64 48 80

mod@inciterobotics.com

Jeg har en professionsbachelor i innovation og entreprenørskab hvor jeg under uddannelsen fik stor interesse for foretningsmodeller, idegenering og projektledelse.

Hos InCite Robotics får jeg nemlig muligheden for at arbejde med projektledelse og styre et projekt i mål, hvilket jeg ser meget frem til.

Vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med de bedste producenter af standard automationsløsninger.
– Nem og ligetil automation –


Vi vil være din automationspartner

Vi glæder os til at høre fra dig