PTZ-one palleteringsrobot: Automatisering, effektivitet og præcision  

I dagens moderne verden søger virksomheder konstant efter innovative teknologiske løsninger for at optimere deres arbejdsprocesser og forbedre deres produktivitet. Hos InCite Robotics har vi introduceret en revolutionerende palleteringsrobot ved navn PTZ-one, der løfter palletering til nye højder med sin avancerede teknologi og imponerende ydeevne.  

 

Automatisering af palleteringsprocessen:

Traditionel palletering er en arbejdskrævende proces, der kræver tunge løft og gentagne manuelle opgaver. Palleteringsrobotten PTZ-one er designet til at automatisere denne proces fuldstændigt. 

Med enkelt og letforståeligt software, er det hurtigt at omstille robotten til nye produkter. – palleteringsrobotten software gør det hurtigt og enkelt at opsætte palletering af alle typer pakker via touchskærmen.  

palleteringsrobot fra InCite Robotics

PTZ-one behøver intet sikkerhedshegn, og indgår nemt og sikkert i arbejdet. – softwaren er designet med brugervenlighed for øje, og mindsker tidsforbruget på omstilling med over 90%.  

 
PRÆCISE TAL:  

PTZ-one giver jer målbare data, så I altid har præcise tal på jeres palletering. Palletering robottens indbyggede bevægelsesoptimering skaber desuden et flydende flow i bevægelsesmønster og forlænger levetiden med op til 30%.  

Leasing aftale  

Hos InCite Robotics tilbyder vi en attraktiv leasingaftale, der kan hjælpe virksomheder med at opnå forretningsmål uden at skulle binde en stor kapitalmængde i en enkelt investering. –  med en leasingaftale kan jeres virksomhed lease produkter og serviceydelser til en fast månedlig ydelse.  

 
Køb PTZ-one  

Vores palleteringsrobot er designet til at automatisere palleteringsprocessen, så I kan spare tid og øge produktiviteten i jeres virksomhed.