Automatisér jeres palletering

Bestil PTZ-one i dag og gør jeres palletering både smartere, hurtigere og mere skånsom for medarbejderne

PTZ-one løfter virksomhedens tunge opgaver

Automatisering er vejen frem inden for lager- og pakkeopgaver, og med vores kollaborative robot PTZ-one, sørger I for at medarbejderne får bedre arbejdsbetingelser, og at jeres virksomhed bliver mere effektiv.

Den banebrydende software er kernen, som løfter PTZ-one til det ekstraordinære, hvor I altid har en digital tvilling af robotten på touch-skærmen og hvor I nemt kan ændre palleteringslayout, som I ønsker.

PTZ-one er designet til at passe ind i alle arbejdsmiljøer, hvor den bliver en naturlig forlængelse af medarbejderen, og den kan flyttes meget nemt rundt i jeres produktion til forskellige opgaver. 

B65D4043-3850-4229-A650-FCC4D27C3B88

Banebrydende software

PTZ-one’s innovative software gør det hurtigt og enkelt at opsætte palletering af alle typer pakker via touch-skærmen - og en rekonfiguration tager under 2 minutter, så I let går fra én opgave til den næste.

5C167AED-F6D3-4826-B9AC-15A7D76FF912

Intuitiv og sikker

PTZ-one behøver intet sikkerhedshegn, men indgår nemt og sikkert i arbejdet. Softwaren er designet med brugervenlighed for øje, og mindsker tidsforbruget på omstilling med over 90 %

BE57AF1D-728C-4F37-841D-8D6BDF6FB1D3

Intelligent dataopsamling

PTZ-one giver jer målbare data, så I altid har præcise tal på jeres palletering. Dens indbyggede bevægelsesoptimering skaber desuden et flydende flow i PTZ-one's bevægelsesmønster og forlænger levetiden med op til 30%

Attraktiv leasing-aftale

Fra kun 5.000 kr./md. kan I få glæde af alle PTZ-one’s fordele i jeres virksomhed. Kontakt os i dag for en test eller aftale.

Køb PTZ-one i dag

Er I klar til at automatisere jeres palletering, så kontakt os i dag for et tilbud eller en test, hvor vi kan fremvise PTZ-one.

Attraktiv leasing-aftale

For kun 5.000 kr./md. kan I få glæde af alle PTZ-one’s fordele i jeres virksomhed. Kontakt os i dag for en test eller aftale

PTZ-one er klar til køb

Er I klar til at automatisere jeres palletering, så kontakt os i dag for et tilbud eller en test, hvor vi kan fremvise PTZ-one

Kort tilbagebetalingstid

Med PTZ-one frigør I tid til at jeres medarbejdere kan udføre andre opgaver. Ved at løfte to medarbejderes palleteringstid har PTZ-one allerede tjent sig selv hjem for jer på under 9 måneder.

Prøv vores ROI-beregner (Return On Investment) og se hvor hurtigt PTZ-one har tjent sig selv hjem for jer.

Der tages højde for, at en operatør dagligt arbejder på linjen med:

Opstilling af ny vare, fjernelse af færdige varer, oprydning med mere. Cirka 10 % af operatørens normalarbejdstid.

Er udregnet med 5 arbejdsdage pr. uge og 50 uger pr. år.

Antal operatører frigjort pr. skift:


Årlige lønomkostninger pr. operatør:


Antal operatørskift pr. dag:

Tilbagebetalingstid i mdr:

Test PTZ-one med jeres produkter hos os, inden I køber

Samspillet mellem medarbejder og maskine er vigtigt for os. Derfor tilbyder vi, at I kan teste PTZ-one i en uge hos os. Så har I rig mulighed for at afprøve, om den passer ind i jeres virksomhed og se om ikke I skal have en med hjem.

infoscreen

Prøv en virtuel tur af PTZ-one

Prøv en virtuel tur af PTZ-one, så du allerede nu kan komme helt tæt på jeres nye palleteringsrobot.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har spørgsmål

Michael

michael hye nielsen

CEO
+ 45 24 40 80 94
mhn@inciterobotics.com