Finansiering med DLL

Få finansiering på udvalgte produkter med en leasing løsning fra DLL.

finansiering med DLL

Hvem er DLL?

DLL er en global finansieringspartner. Vi sætter virksomheder i stand til at anskaffe sig de teknologi-, udstyrs- og softwareaktiver, de behøver for at kunne vokse. Vi leverer bæredygtige og effektive finansieringsløsninger samt viden og rådgivning om mere intelligent og økonomisk anvendelse af kapitalaktiver.

Vi har mere end 50 års brancheerfaring, så vi forstår vores globale kunders unikke behov, og vi arbejder hårdt for at levere de fleksible løsninger, de har brug for. DLL har hovedkvarter i Eindhoven i Holland og er et helejet datterselskab i Rabobank-koncernen.

Løsninger tilbydes

Vi tilbyder yderst tilpassede og konkurrencedygtige programmer, som andre finansieringsselskaber ikke kan levere. Vi har den dybdegående branchekendskab og ekspertise til at levere den fremragende service og kundeoplevelse, som du fortjener. For os er finansiering mere end blot at låne penge ud. Vi ser det som en helhedsløsning, som skaber værdi og støtter vores samarbejdspartnere og slutkunders vækst og ambitioner. Vi stræber efter at inspirere virksomheder til at se mulighederne i at kunne bruge udstyret – uden at eje det. Vores servicer omfatter bl.a. leje, leasing, salgsfinansiering, og afbetaling samt administration og håndtering af risici og aktiver.

Hvorfor vælge leasing?

Frigør kapital som kan bruges til andre afkastningsvenlige investeringer, belaster ikke investeringsbudgettet.

Få et bedre forholdstal i balansen da lejeobjekterne
vanligvis ikke aktiveres i regnskabet. 

Betaling i takt med værdirealisering af objektet. Få et bedre cash-flow og dermed bedre nøgletal, når omkostninger og indtægter sammenkøres. Der er ingen forudbetaling af moms vedrørende anskaffelsestidspunktet. Du får enkel budgettering og regnskab, som huslejen er kendt i hele lejeperioden og udgiftsført fuldt ud. Dertil er mulighed for udskiftning af udstyr i kontraktperioden.

skærm projektil med statistikker

Kommerciel finans

Vækst i din virksomhed med lagerfinansieringsløsninger

Tilbyd dine forretningspartnere løsninger inden for lagerfinansiering og aktivbaseret långivning. Lad din virksomhed skille sig ud takket være en bred vifte af finansielle løsninger til producenter, forhandlere og distributører. Drag fordel af udvidede betalingsbetingelser, kreditfaciliteter og lån for at øge produktflowet via den pågældende kanal, styrke lagerbeholdningen eller fylde jeres showroom med udstyr, uden at det belaster kreditfaciliteterne.

Finansier dit lager
– Placer flere enheder i forhandlerens beholdning
– Sikkert produkt
– Hold kontanter og banklinjer åbne