Mindre arbejdsskader og bedre arbejdsmiljø

Vi kender alle til at tunge løft kan være meget anstrengende for kroppen, og især ryggen, hvis man ikke løfter rigtigt. Det viser sig at hver fjerde som har fysisk hårdt arbejde er overbelastet på grund af deres arbejdsmiljø. Dette kan resulterer i arbejdsskader og derved tabt arbejdskraft. Ifølge den danske arbejdsskadestatistik fra Arbejdsmarkedets Erhvervssikring var der i 2020 i alt 3.742 anmeldte arbejdsskader på grund af tunge løft. Hvis man har haft et hårdt fysisk arbejdsmiljø, er der større risiko for at modtage sygedagpenge året efter grundet skader. Da 13% af dem, der har et hårdt fysisk arbejdsmiljø, modtager sygedagpenge året efter, vil vi hos InCite Robotics forebygge dette.

Med vores palleteringsrobot, PTZ-One, kan denne automatiserede robot tage de tunge løft for dig eller dine kollegaer. Palleteringsrobotten kan være en effektiv måde at forebygge skader på arbejdspladsen, især hvis der er tunge løft eller gentagne bevægelser kan føre til belastninger af muskler, led og rygsøjle, der kan føre til smerter og nedsat arbejdsevne.

Når PTZ-One tager de tunge løft, så øger den også produktiviteten i virksomheden, da den ikke behøver pauser og aldrig bliver træt.  PTZ-One kan tage sig af opgaven med at stable varer på en palle eller fjerne varer fra en palle og lægge dem på et bånd eller andet transportmiddel. Denne palletering og automatisering af de manuelle processer kan reducere eller eliminere behovet for den manuel håndtering af tunge genstande, hvilket kan reducere risikoen for skader og ulykker på arbejdspladsen. Palleteringsrobotten fra InCite Robotics kan være en af de løsninger, der kan bidrage til at skabe en mere sikker og sund arbejdsplads.

PTZ-One kan løfte 10 kg som standardløsning og palleteringsrobotten arbejder hurtigt og præcist. Ved at købe en palleteringsløsning fra InCite Robotics får du et bedre arbejdsmiljø og vi tilbyder oplæring i at programmere robotten, så den bliver skræddersyet til din virksomhed.