PTZ-One

Bestil PTZ-one i dag og gør jeres palletering både smartere, hurtigere og mere skånsom for medarbejderne

Hvad er en palleteringsrobot?

PTZ-one er en fuldautomatisk palleteringsrobot, som let flyttes rundt i virksomheden til forskellige palleteringsopgaver. Med enkelt letforståeligt software, er det hurtigt at omstille robotten til nye produkter. Ved at palletere fuldautomatisk, frigives arbejds- timer for en medarbejder, som dermed kan løse andre vigtige opgaver i virksomheden. PTZ-one leveres med Trendlog så du kan følge produktionen i realtime på din mobil. PTZ-one er godkendt til at stå frit uden sikkerhedsafskærmning og er ikke til fare for medarbejdere eller din produktion.

palleteringsrobot fra InCite Robotics

Banebrydende software

Palleteringrobot, PTZ-one  innovative software gør det hurtigt og enkelt at opsætte palletering af alle typer pakker via touch-skærmen – en rekonfiguration tager under 2 minutter, så I let går fra én opgave til den næste. 

Intuitiv og sikker

Palleteringsrobot PTZ-one behøver intet sikkerhedshegn, og indgår nemt og sikkert i arbejdet. Softwaren er designet med brugervenlighed for øje, og mindsker tidsforbruget på omstilling med over 90 % 

Stærkt netværk med mange samarbejdspartnere

Intelligent dataopsamling

PTZ-one giver jer målbare data, så I altid har præcise tal på jeres palletering. Palletering robottens indbyggede bevægelsesoptimering skaber desuden et flydende flow i bevægelsesmønster og forlænger levetiden med op til 30%. 

Leasing aftale

Vi tilbyder en attraktiv leasingaftale, der kan hjælpe virksomheder med at opnå forretningsmål uden at skulle binde en stor kapitalmængde i en enkelt investering. Med en leasingaftale kan jeres virksomhed lease produkter og serviceydelser til en fast månedlig ydelse. 

Fra kun 5.000 kr./md. Kan i få glæde af alle fordele ved palleteringsrobotten i jeres virksomhed.  

Køb PTZ-One

Vores palleteringsrobot er designet til at automatisere palleteringsprocessen, så I kan spare tid og øge produktiviteten i jeres virksomhed. Vores palleteringsrobot er effektiv og kan håndtere en bred vifte af palleteringsopgaver. Er i klar til at automatisere jeres palletering, så kontakt os i dag.  

 

Kort tilbagebetalingstid (ROI)

Med palleteringsrobot, PTZ-One, frigør I tid til at jeres medarbejdere kan udføre andre opgaver. En ROI-beregner er et enkelt, men effektivt værktøj, der hjælper med at beregne jeres Return On Investment (ROI). – det kan være udfordrende opgave at beregne ROI manuelt, men med en ROI-beregner som du ser nedenfor, skal du blot indtaste nogle grundlæggende oplysninger så vil ROI-beregneren foretage beregningen for dig.  

 

Der tages højde for, at en operatør dagligt arbejder på linjen med:

Opstilling af ny vare, fjernelse af færdige varer, oprydning med mere. Cirka 10 % af operatørens normalarbejdstid.

Er udregnet med 5 arbejdsdage pr. uge og 50 uger pr. år.

 

Antal operatører frigjort pr. skift:


Årlige lønomkostninger pr. operatør:


Antal operatørskift pr. dag:

Tilbagebetalingstid i mdr:

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til dine udregninger,
så finder vi en løsning der fungerer for dig.

Test med jeres produkter

Vi vil give vores kunder den bedste rådgivning og produkter til løsninger indenfor automation af deres processer. Samspillet mellem medarbejder og maskine er vigtigt for os. Derfor tilbyder vi, at I kan teste palleteringsrobot PTZ-one i en uge hos os.  

Kontakt InCite Robotics

Anvend enten kontaktformularen eller kontakt Steen på

Tlf.: +45 30 20 16 46

Mail: ssj@inciterobotics.com

Hovednummer: +45 24 40 80 94