WDM-One

Svejserobot WDM-one, automatiserer jeres svejsning, og gør jeres svejseopgaver både smartere, hurtigere og mere skånsom for medarbejderne. WDM-One er kendt for dens høje præcision og ensartethed, hvilket sikrer jeres kvalitet og skaber mindre spild i produktionen. 

svejserobot fra InCite Robotics

Hvad er en svejserobot?

Vores kollaborative svejserobot WDM-One passer perfekt ind i alle brancher og ved skoler. Det der adskiller vores kollaborative svejserobot fra konkurrenternes er dens mange indbyggede funktioner. Vores svejserobot er udstyret med en svejser fra Kemppi. Ved anvendelse af svejserobotter føres I til øget produktivitet, mindre fejl og større sikkerhed på arbejdspladsen.    

Den er designet til at blive indarbejdet i ethvert arbejdsmiljø, og bliver en naturlig forlængelse af medarbejderen, da den nemt kan flyttes rundt i produktionen til forskellige arbejdsopgaver. 

WDM-one er udstyret med avanceret software, som giver den mulighed for at programmere og udføre svejseprocesser på en præcis og gentaget måde. Den kan arbejde hurtigt og præcist, og kan dermed øge produktiviteten og reducere omkostningerne i en produktionslinje. Svejserobotten kan også være med til at forbedre arbejdsmiljøet, da de kan udføre opgaver, som normalt ville kræve, at en operatør udsættes for farlige eller skadelige arbejdsbetingelser. 

Automatisering er fremtiden for svejseindustrien og med vores svejserobot WDM-one, er du med til at sikre et bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere og effektivisere din virksomhed. 

Billede af WDM og teamet bag

Banebrydende software

Kernen i svejserobot WDM-One er den banebrydende software, der løfter svejserobotten til det ekstraordinære. Den giver jer muligheden for at få et 3D-billede af svejsemønstrene samt en simulering af den ønskede svejsning. Den brugervenlige software inkluderer også integration af udvalgt svejseværk for nem og hurtig indstilling af svejse parameter.  

Intuitiv og sikker

Svejserobotten WDM-One behøver ikke en sikkerhedsperimeter og kan nemt integreres i medarbejdernes arbejdsgang. 

producering af robot applikationer

Intelligent dataopsamling

Med WDM-one får i altid præcise tal på jeres svejseopgaver ved hjælp af målbare data som svejserobotten giver jer.  

Leasing aftale

Hos InCite Robotics tilbyder vi leasing aftaler som kan være en fordel for virksomheder der ønsker at finansiere køb af WDM-one svejserobot. Fordelen ved leasing er, at man undgår stor kontantbetaling, som kan være en udfordring for mange virksomheder.  

Hvorfor leasing?  
❕ Ingen forudbetaling af moms 
❕Enkelt budgettering og regnskab 
❕ Bedre nøgletal, når omkostninger og indtægter afstemmes 

Fra kun 5.000 kr./md. Kan i få glæde af alle fordele ved svejserobotten i jeres virksomhed. 

Køb WDM-One

Få jeres svejseopgaver automatiseret og opnå en mere præcis svejsning. En svejserobot er en investering, som kan have mange fordele for jeres virksomhed, svejserobotten kan svejse med stor præcision og ensartethed.  

 

Med WDM-one svejserobot får I:  

Øget produktivitet – Svejserobotten arbejder hurtigere end en person og kan arbejde i længere tid, dette øger produktiviteten og reducerer produktionsomkostningerne.  

Konsistent kvalitet – WDM-one svejserobot svejser med høj præcision, hvilket giver en konsistent kvalitet i produktet og reducere behovet for manuel kvalitetskontrol 

Reduktion af fejl – Svejserobotten reducerer risiko for menneskelige fejl og forbedre produktkvaliteten.   

Reduktion af omkostninger – Med WDM-one reducerer I behovet for manuel arbejdskraft og øger produktiviteten, dette reducerer arbejdsomkostningerne og forbedre bundlinjen.  

 

Kontakt os i dag hvis I er klar til at automatisere jeres svejsning.  

Kort tilbagebetalingstid (ROI)

Med WDM-one frigør I tid til at jeres medarbejdere kan udføre andre opgaver. 

Prøv vores ROI-beregner (Return On Investment) og se hvor hurtigt WDM-one har tjent sig selv hjem for jer.


Der tages højde for, at en operatør dagligt arbejder på linjen med:

Opstilling af ny vare, fjernelse af færdige varer, oprydning med mere. Cirka 10 % af operatørens normalarbejdstid.

Er udregnet med 5 arbejdsdage pr. uge og 50 uger pr. år.


Antal operatører frigjort pr. skift:


Årlige lønomkostninger pr. operatør:


Antal operatørskift pr. dag:

Tilbagebetalingstid i mdr:

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til dine udregninger,
så finder vi en løsning der fungerer for dig.

Test med jeres produkter

Samspillet mellem medarbejder og maskine er vigtigt for os. Derfor tilbyder vi, at I kan teste WDM-one i en uge hos os. Så har i rig mulighed for at afprøve, om den passer ind i jeres virksomhed og se om ikke i skal have den med hjem. Kontakt os for at få en aftale.

Kontakt InCite Robotics

Anvend enten kontaktformularen eller kontakt Steen på

Tlf.: +45 30 20 16 46

Mail: ssj@inciterobotics.com

Hovednummer: +45 24 40 80 94