Hvad er fordelene ved en svejserobot?

Robotsvejsning er en teknologi, der i mange år har sikret høj kvalitet, produktivitet og lavere omkostninger.

Automatisering er fremtiden for svejseindustrien og med vores kollaborativ svejserobot, er du med til at sikre et bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere og effektivisere din virksomhed.

 

Kollaborativ robot svejsning

Svejserobotter og svejseindustri spiller en stor rolle i fremtiden, svejserobotter er en del af mange produktionsprocesser på grund af deres;

  • Nøjagtighed
  • Hurtighed
  • Evne til at arbejde uden pauser

Anvendelse af svejserobotter fører til øget produktivitet, mindre fejl og større sikkerhed på arbejdspladsen.  Svejserobotten WDM-One er udstyret med en Universal Robots robotarm, som passer perfekt ind i alle brancher og skoler.

 

Hvilke brancher har brug for en svejserobot?

Svejserobotter passer ind i forskellige brancher hvor automatiseret svejsning er en del af produktionen. Her er blot nogle eksempler:

  • Bilindustri: Her bruges svejserobotter til at samle bilkroppe og komponenter med stor nøjagtighed og hastighed
  • Skibsbygning: Svejserobotter bruges til at svejse store metalstrukturer sammen til skibe og off-shore-platforme.
  • Stål- og metalindustri: Svejserobotter anvendes til at svejse store metalstrukturer til byggeprojekter, infrastruktur og industrielle anlæg.

Hvordan passer svejserobot ind i skoler?

En svejserobot kan være nyttig for skoler, der har fokus på uddannelse inden for teknik, maskiner eller produktion da de kan hjælpe eleverne med at udvikle deres færdigheder inden for automatiseret svejsning.

Det der adskiller vores kollaborativ svejserobot fra konkurrenternes svejserobotter, er dens mange indbyggede funktioner. Disse omfatter blandt andet et svejsebord, en svejser fra Kemppi og LED-lys der viser status for processen. Derudover har vores kollaborativ svejserobot indbyggede opbevaringskuffer, som er perfekte til blandt andet at opbevare beskyttelsesudstyr og værktøj.   Svejserobotten bliver en naturlig forlængelse af medarbejderen igennem dens design som gør det enkelt at inddrage kollaborativ svejserobot i ethvert arbejdsmiljø.

 

Svejserobotter har mange fordele sammenlignet med traditionelle svejsemetoder. De sikrer en kvalitet i svejsearbejdet, da svejserobotter udfører svejsearbejdet præcist. Svejserobotter reducerer svejsefejl og risikoen for arbejdsskader for svejserne.

 

FORDELE VED AT INVESTERE I SVEJSEROBOTTER?

  • Du forbedrer produktiviteten
  • Øger kvaliteten af dine svejsninger,
  • Reducerer dine omkostninger
  • Minimerer menneskelige fejl 

 

Svejserobotter kan arbejde uafbrudt i længere tid end mennesker kan, og kan også udføre komplekse svejsninger med større nøjagtighed og ensartethed. Desuden kan en svejserobot også håndtere farlige og repeterende opgaver, hvilket kan forbedre arbejdsmiljøet.